Onze diensten

 

Fleet Management

Onze Hubble Fleet Management Software zorgt voor overzicht in uw wagenpark en het bespaart veel tijd en kosten. Het systeem automatiseert vele administratieve werkzaamheden en signaleert enkel de aandachtspunten waar je als wagenparkbeheerder naar moet kijken. In één oogopslag heb je overzicht van je gehele wagenpark en je stakeholders worden proactief geïnformeerd wanneer er iets gaat wijzigen.

Fleet Management Software
Car Configurator

Hubble Car Configurator zorgt voor een ultieme autokeuzehulp beleving bij de berijders. Op basis van de behoefte, wensen en het beleid kan een berijders zijn of haar eigen auto samenstellen. Wagenparkbeheerders krijgen geen vragen meer over de keuze die berijders moeten maken en berijders kiezen vaak een auto uit die goedkoper is en beter past bij hun wensen.

Car Configurator
Wagenparkbeheer

Twijfelt u of u het wagenparkbeheer zelf wilt blijven uitvoeren of geheel wilt uitbesteden? Met plezier en vakmanschap helpen wij u graag bij het maken van deze keuze.

Wagenparkbeheer

Interesse in een demo?

Voor meer informatie of vragen over een van onze producten, neem gerust contact met ons op.

Contact
Albert Heijn

Sinds een jaar maken wij gebruik van de Hubble Fleet Management Software en dit is het eerste systeem dat ons echt tijd en geld bespaart. Het is gemakkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Het systeem is goed aan te passen naar de wensen die je hebt als klant.

Unica

Met de Hubble Fleet Management software is informatie heel makkelijk te delen. De relevante wagenparkgegevens kunnen bijvoorbeeld eenvoudig ontsloten worden naar onze managers. Hubble is ook erg flexibel waardoor we ook andere leveranciers die betrokken zijn bij ons wagenparkbeheer toegang kunnen geven. Dankzij de software blijft de administratie van ons wagenpark heel overzichtelijk.

Van Dorp

Hubble signaleert actiepunten en geeft overzichtelijke rapportages. Daardoor kunnen wij effectiever ons wagenpark beheren en hebben wij het beheer van ons wagenpark naar een hoger niveau kunnen tillen.