Car Configurator

Hubble Car Configurator

Ons nieuwste product is onze eigen Hubble Car Configurator, speciaal ontwikkelt voor leaserijders die graag geholpen willen worden bij het kiezen van de best passende auto. Ook hierin doen wij het anders, want wij hebben de software ontwikkeld op basis van de behoefte van de berijders. We nemen niet het merk of model als startpunt, maar de persoonlijke situatie, wensen en eisen. Volledig op maat voor elke autoregeling en altijd inzicht in de netto maandlasten. Het resultaat? Medewerkers zijn veel minder tijd kwijt met het vinden van een auto en kiezen een auto die goed past bij hun wensen in plaats van enkel past bij het volledige leasebudget. Dat zorgt voor een zeer tevreden leaserijders en het scheelt een hoop kosten.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak

De voordelen van Car Configurator

Met Hubble Car Configurator heeft de berijder een volledig overzicht van de opties van het mobiliteitsbudget. De keuzehulp is gemakkelijk doordat de wensen van een perfecte auto ingevuld kunnen worden en de netto kosten gelijk zichtbaar zijn. Hierdoor wordt de juiste auto geselecteerd en vaak niet het maximale budget uitgegeven. Door gebruik van dit systeem heeft u meer tijd over om uw wagenpark te beheren en kunnen berijders snel alle informatie in Hubble Car Configurator vinden.

Bewuste keuze

Door het gebruik van Hubble Car Configurator maakt de berijder een keuze op basis van de behoefte, wensen en netto kosten in plaats van het volledige mobiliteitsbudget. Daarnaast zien berijders enkel de auto's die vallen binnen hun persoonlijke budget en beleid.

Bespaar

Bespaar geld door de bewuste keuze. Daarnaast kan de wagenparkbeheerder zelf de leaseregeling inregelen en zien berijders alle benodigde informatie in Hubble Car Configurator. Vervolgens is de gebruikersovereenkomst en offerteaanvraag naar de leasemaatschappijen geautomatiseerd, dus de wagenparkbeheerder bespaart hiermee veel tijd door vermindering van berijderscontact.

Klantgericht

Doordat Hubble Car Configurator in 1 dag live kan zijn is de wagenparkbeheerder snel geholpen. Verder is Car Configurator geheel in het Engels beschikbaar en is er een mobile versie beschikbaar, zodat berijders bij de dealer gelijk kunnen kijken of de gewenste auto past binnen het beleid.

Maak kennis met Hubble Car Configurator

Ben jij benieuwd hoe Hubble Car Configurator berijders kan helpen kiezen om kosten en tijd te besparen? Bekijk de animatievideo voor meer informatie of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over onze Hubble Car Configurator