Over ons

Hubble is opgericht in 2016 en is ontstaan doordat wij jarenlang gewerkt hebben als Wagenparkbeheerder, maar nooit het juiste systeem konden vinden. Dat leverde veel administratief werk op en daarnaast werden er onnodig veel extra kosten gemaakt door gebrek aan tijd voor signaleringen. Onze gedachte was, als het niet bestaat, dan ontwikkelen we het zelf en zo ontstond Hubble Fleet Management Software. Hubble ontwikkelde snel en wordt nog dagelijks verder uitgebreid en verbeterd doordat we maatwerk leveren aan onze klanten. Onze klanten konden ons al snel vinden en bijna alle leasemaatschappijen kunnen nu niet meer zonder de Hubble Software. We breiden langzaam uit en ontwikkelen veel nieuwe tools die het Wagenparkbeheer nog efficiënter maken. Wat begon met een klein initiatief is inmiddels gegroeid tot een zeer professionele en goedwerkende software!

Bekijk alle vacatures Maak kennis met het team

Hubble in cijfers

0
Jaar

Sinds de oprichting dat wij onze klanten kunnen ontzorgen.

0
Mobiliteitseenheden

Hubble beheert niet alleen auto's, maar ook fietsen, bedrijfswagens en overige vervoersmiddelen.

0
Tools

Naast Hubble en onze Car Configurator hebben we nog veel meer tools ontwikkeld die onze systemen kunnen ondersteunen.

Geschiedenis

Omzetgroei als resultaat en niet als doel. Doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Klanten blij maken. Vanuit deze drijfveren is De Wagenparkbeheerders ontstaan. Met deze manier van werken waren we direct succesvol en dat betekende ook dat onze organisatie groeide. Onze drijfveren bleven hetzelfde. De wagenparkbeheerders zelf miste echter een goede software en zo ontstond ook Hubble. Gewild door alle Wagenparkbeheerders in Nederland. Onze nieuwe klanten komen vaak op aanbeveling bij ons binnen en we hebben nagenoeg geen klantverloop.

Wilt u ook ervaren hoe wij werken? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met ons team

Maak kennis met het team
Erik van Harmelen
Directeur
Yannick Melissen
Customer Success Manager
Doeke Lezwijn
Applicatiespecialist
Maikel van de Sande
Directeur
Annemiek Lankreijer
Data Support
Kitty Scholten – van Elst
Data Support
Cynthia Ippel
Officemanager
Chiara van Vliet
Data Support

Werken bij Hubble

Werken bij Hubble Fleet Management Software is pionieren met plezier. Samen met je collega’s ga je elke dag weer voor het beste voor je klanten.

Bekijk alle vacatures
Albert Heijn

Sinds een jaar maken wij gebruik van de Hubble Fleet Management Software en dit is het eerste systeem dat ons echt tijd en geld bespaart. Het is gemakkelijk in gebruik en zeer overzichtelijk. Het systeem is goed aan te passen naar de wensen die je hebt als klant.

Van Dorp

Hubble signaleert actiepunten en geeft overzichtelijke rapportages. Daardoor kunnen wij effectiever ons wagenpark beheren en hebben wij het beheer van ons wagenpark naar een hoger niveau kunnen tillen.

ISO gecertificeerd

Hubble heeft als eerste fleet management software leverancier het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging behaald! Deze certificering laat zien dat Hubble klantinformatie effectief beschermt door risicoblootstelling te minimaliseren en een cultuur van informatiebeveiliging te stimuleren. De visie van Hubble op beveiliging sluit naadloos aan bij de pijlers van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.