Fleet Management Software

Fleet management software

Hubble fleet management software is opgericht in 2016 en is de enige applicatie op de markt dat ontwikkeld is door en voor wagenparkbeheerders en specifiek gericht is op geleasede en gehuurde voertuigen. Hubble neemt veel operationeel werk uit handen waardoor de wagenparkbeheerder zich kan richten op de tactische en strategische werkzaamheden waar onze klanten het meeste baat bij hebben. Veel fleetmanagers, mobiliteitsmanagers, fleetmanagement bedrijven maar ook leasemaatschappijen waren u al voor en hebben de voordelen van Hubble ontdekt.

Wilt u meer weten?

Maak een afspraak

De voordelen van Hubble

Met Hubble heeft u inzicht in de contracten voor leasevoertuigen, brandstofpassen en mobiliteitskaarten. Bovendien biedt Hubble overzicht over het werk dat nog gedaan moet worden en benadert u alleen wanneer actie vereist is. Daarmee bespaart u kosten en tijd. 

Creëer overicht

Hubble importeert informatie van alle betrokken leasemaatschappijen en ordent alle informatie in het systeem. Het weergeeft in één oogopslag waar de aandachtspunten liggen. Alle documenten en administratie beheert u op één veilige plek waar en wanneer u maar wilt.

Bespaar

Door het gebruik van Hubble Fleet Management Software wint u tijd en kosten. Auto's staan nooit meer onnodig stil, contracten worden automatisch gecontroleerd en de factuurcontrole pikt afwijkende afschrijvingen er meteen uit. Hubble helpt u uw wagenpark proactief en bewust te beheren en dat levert voordeel op.

Volg acties op

Hubble signaleert verbeteringen die u eenvoudig kunt opvolgen en verwerkt repeterende werkzaamheden zelf. Hubble is uw persoonlijke assistent die u veel werk uit handen neemt. U krijgt tijd om zich volledig te richten op strategisch fleetmanagement.

Maak kennis met Hubble

Hubble is ontwikkeld op basis van decennia aan praktijkervaring in deze specifieke branche. Hubble weet als geen ander waar fleetmanagers behoefte aan hebben en wat er nodig was op de markt. Namelijk de Hubble tool om het beheer van leaseauto’s, leasefietsen, bedrijfswagens en overige voertuigen eenvoudiger en geautomatiseerd te laten verlopen. Al onze kennis, expertise en praktijkervaring stoppen we in de ontwikkeling van Hubble, dus u profiteert van onze liefde voor het vak. Daarnaast bekijken we altijd de behoeftes van onze klanten om Hubble geheel aan te laten sluiten op de behoefte van de klant en bieden we maatwerk oplossingen.

Bekijk in de animatie hoe Hubble Fleetmanager kan helpen!

Veelgestelde vragen over Hubble fleet management software?