Bespaar tijd met fleetmanagementsysteem Hubble

Fleetmanagementsysteem Hubble denkt efficiënt mee en optimaliseert jouw wagenpark

Maarten Bisschop van Fleet Resource beheert leasewagenparken voor MKB’ers en ZZP’ers en geeft mobiliteits- en leasevoorwaardenadvies. Met behulp van fleetmanagementsysteem Hubble houdt hij meerdere leasewagenparken van klanten bij. Het is niet de eerste keer dat hij met fleetsoftware werkt, maar Hubble biedt volgens hem het grootste gebruiksgemak:

Over elke stap is nagedacht door vakspecialisten. Het programma denkt met je mee en bespaart veel tijd. Op het moment dat je inlogt in Hubble, weet je met dank aan het dashboard precies welke taken je moet uitvoeren.

Een handmatig wagenparkbeheer is met een fleetmanagementsysteem verleden tijd

Zonder specialistische software ben je al snel aangewezen op Excel. Het is tijdrovender dan een fleetmanagementsysteem, volgens Maarten:

De mutaties pas je in Excel op meerdere plekken aan, je houdt de historie bij en stuurt daarna verschillende mails naar alle betrokkenen over de veranderingen. Hubble werkt minder omslachtig. Hij voert met een paar klikken de mutatie door, werkt meteen alles bij en stuurt iedereen automatisch een e-mail met de juiste tone-of-voice. Door Hubble is alle uitgaande communicatie naar berijders, personeelsafdelingen en directie custom made geautomatiseerd. Ik stel eenvoudig de tone-of-voice in die bij de bedrijfscultuur van mijn klant past.

Gebruiksgemak ook voor bijrijders en klanten

Sommige klanten van Fleet Resource raadplegen bij gelegenheid zelf ook Hubble om informatie in het fleetmanagementsysteem op te zoeken. Een controller geeft via het programma bijvoorbeeld eenvoudig akkoord op een nieuwe auto of een HR-afdeling checkt wanneer een bepaald contract afloopt.

Het dashboard geeft een duidelijk overzicht en ze vinden snel de informatie die ze nodig hebben.

Meer grip op de kosten

Fleet Resource maakt dankbaar gebruik van de automatische factuurcontrole van Hubble.

Je ziet snel wat er door de leasemaatschappij op de auto verhaald wordt. Je detecteert vergissingen sneller, ziet overzichtelijk wat er gecorrigeerd moet worden en houdt eenvoudig bij of de credit binnengekomen is. Handig!

Van en voor fleetmanagers

Maarten Bisschop is een tevreden Hubble-gebruiker van het eerste uur:

Elke stap die je als gebruiker in Hubble zet heeft een duidelijke functie en bespaart tijd. In andere software waar ik mee werkte, werden er wel handige functionaliteiten bijgebouwd, maar die zorgden altijd voor extra handelingen. Hubble is ontwikkeld voor en door fleetmanagers. Zij verwerkten al die stappen vanaf het begin al efficiënt in de structuur van het programma.

Jouw wagenpark loopt een stuk efficiënter met een specialistisch fleetmanagementsysteem.

Maak een afspraak