Hubble groeit naar de volgende fase

Door het succes van Hubble maken we een sprong naar de volgende fase. Na de oprichting van Hubble in 2016, hebben we vele mooie stappen mogen maken en dat ging in een razend tempo. Wat begon als een applicatie voor intern gebruik bij De Wagenparkbeheerders, groeide al snel uit tot een losstaand softwarebedrijf gespecialiseerd in Wagenparkbeheer.

En niet voor niets. Hubble is namelijk gecreëerd vanuit de behoefte om wagenparken beter en efficiënter te beheren vanuit één applicatie. Hubble automatiseert administratieve en operationele processen en zorgt voor inzicht en overzicht. Veel organisaties laten zich met het Wagenparkbeheer leiden door de waan van de dag en zijn heel reactief bezig met het wagenpark. Met Hubble is men in control, worden acties proactief opgevolgd en is men in staat het Wagenparkbeheer naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier heeft een wagenparkbeheerder meer tijd voor het cruciale onderdeel van leverancier- en contractmanagement. Hier valt tenslotte enorm veel winst te behalen.

Erik van Harmelen, één van de twee oprichters van Hubble Fleet Management Software en De Wagenparkbeheerders, houdt zich sinds 2017 full time bezig met Hubble en heeft de applicatie de afgelopen 6 jaar met veel passie vormgegeven. Dit doet hij samen met het development team dat inmiddels bestaat uit een team van 8 collega’s. Dit team is constant bezig met het doorontwikkelen van de applicatie en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. De roadmap wordt bepaald aan de hand van de behoeftes van de klanten en ontwikkelingen in de markt.

De volgende fase

Het is nu tijd voor een volgende stap bij Hubble. Hubble heeft het klantgerichte team per augustus 2023 uitgebreid met twee nieuwe collega’s. Op deze manier kan Hubble verantwoord door blijven groeien, en samen met de input van klanten door blijven ontwikkelen aan een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing waar iedere wagenparkbeheerder enthousiast van wordt. Want waar Erik en het hele team energie van krijgt, is om ervoor te zorgen dat klanten en collega’s blij worden van Hubble. Die drive heeft er tenslotte voor gezorgd dat Hubble nu staat waar het staat.

Veel organisaties zagen al snel de toegevoegde waarde van Hubble en Hubble mag dan ook tal van mooie organisaties tot zijn klantenkring rekenen. Over elk detail is goed nagedacht en er zijn bewuste keuzes gemaakt. Het besef is er namelijk maar al te goed, dat elke organisatie anders is en zijn eigen processen heeft. Hubble is zeer configureerbaar en het is mogelijk om de applicatie in te richten naar de wensen van iedere organisatie.

Naast Hubble Fleet zijn er meerdere modules ontwikkeld die additioneel aangeboden kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is Hubble Car Configurator die eind 2022 gelanceerd is en Hubble Catch die nu in de laatste fase van ontwikkeling zit. Daarover later meer.

Kortom, Hubble groeit naar de volgende fase en streeft ernaar om het Wagenparkbeheer van vele organisaties naar een hoger te niveau te tillen.

Wil jij meer weten hoe Hubble jouw bedrijf kan helpen bij het Wagenparkbeheer? Kijk gerust op deze pagina of neem contact met ons op!

Contact

 

Update september 2023