Release van Hubble Car Configurator

De ultieme autokeuzetool voor berijders

Als wagenparkbeheerder zal je het herkennen; het inregelen van de Car Configurator van de leasemaatschappij duurt erg lang en het resultaat sluit toch niet helemaal aan op je autobeleid. Of een nieuwe werknemer mag een leaseauto uitzoeken en je krijgt vervolgens veel adviesvragen over welke auto hij of zij moet kiezen. Andere werknemers  vragen of ze hun leaseauto kunnen ruilen of inleveren omdat de maandelijkse kosten veel hoger zijn dan verwacht.

Stel je voor dat je elk autobeleid in een paar minuten kunt inregelen in een leasemaatschappij onafhankelijke Car Configurator? Dat je alle vragen over autokeuzes uit handen kan geven en werknemers de ultieme beleving hebben om gemakkelijk een autokeuze te maken die goed past bij zijn of haar wensen?!

Dat kan nu! Met Hubble Car Configurator kan de werknemer gemakkelijk een droomauto kiezen die aansluit bij alle wensen en ook past binnen het beleid en het budget. Deze geavanceerde online tool tilt de autokeuzebeleving van jouw werknemer naar een nieuw niveau door de volledige controle te geven over het kiezen en samenstellen een eigen auto.

De ingebouwde autokeuzehulp helpt werknemers bij het kiezen van de best passende auto en biedt uitgebreid mogelijkheden en personalisatieopties. Of het nu een gepassioneerde autoliefhebber is of iemand op zoek is naar een voertuig dat perfect bij de levensstijl past, de Hubble Car Configurator biedt een unieke ervaring aan je werknemer, die jou als wagenparkbeheerder ook nog tijd en geld bespaart.

De Hubble Car Configurator is ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en biedt een intuïtieve interface waarmee je moeiteloos door het configuratieproces kunt navigeren. Daarnaast krijgen de gebruikers continu inzicht in de netto maandlasten van de samengestelde auto. Zodra er een optie geselecteerd wordt, zullen de netto maandlasten stijgen. Doordat deze netto maandlasten continu zichtbaar zijn voor de berijder zien we dat berijders bewustere keuzes maken die minder duur zijn en dat scheelt weer veel kosten voor je bedrijf.

Als kers op de taart automatiseert Hubble Car Configurator ook het proces van gebruikersovereenkomsten en offerteaanvragen waardoor jij je als wagenparkbeheerder kan concentreren op het beheren van je wagenpark.

Kortom, een ultieme autokeuzetool waar zowel de berijder als de wagenparkbeheerder profijt van heeft!

Bekijk voor meer informatie de animatie of neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor de animatie; https://vimeo.com/840758836

 

 

 

Update Oktober 2023