Besteed de maatwerkrapportages uit aan Hubble

Jij ontvangt diepgaand en beter inzicht in de status van jouw wagenpark dan je ooit gewend was. Wees nooit meer afhankelijk van de maatwerkrapportages over het gebruik van leaseauto’s door leaserijders die leasemaatschappijen verzorgen. Zeker nu die steeds vaker uit hun dienstverlening verdwijnen. Het programma Hubble verzorgt eenvoudig, snel en met veel meer data maatwerkrapportages over het gebruik van leaseauto’s door leaserijders. Denk aan waardevolle berijdersinformatie zoals kilometerstanden of nieuwe auto’s. Daar profiteert de hele organisatie van.

De vier voordelen van het maatwerk van Hubble:

  1. Communiceer geautomatiseerd, maar toch persoonlijk;
  2. Roep jouw vertrouwde maatwerkrapportage op zo vaak en wanneer je maar wilt;
  3. Ontvang informatie van verschillende leasemaatschappijen overzichtelijk op een rijtje;
  4. Heb meer controle over het doorvoeren van kilometerstande.

Communiceer geautomatiseerd, maar toch persoonlijk

Een nieuwe auto bestellen is een feest voor leaserijders. Jij wilt dat jouw werknemers goed geïnformeerd worden over het uitzoeken van een nieuwe auto, zodat ze weten wat wel of niet kan. Leasemaatschappijen stoten steeds vaker delen van hun dienstverlening af, zoals het versturen van deze mailtjes. Blijf jouw werknemers accuraat informeren, maar dan geautomatiseerd. Regel eenmalig de tone-of-voice in en Hubble brengt efficiënt jouw berijders op de hoogte.

Roep jouw vertrouwde maatwerkrapportage op zo vaak je wilt

Leasemaatschappijen bieden steeds minder maatwerkrapportages, maar jij wilt de informatie niet missen. Laat Hubble jou die informatie geven. Hij werkt met dezelfde gegevens als de leasemaatschappijen en heeft bovendien veel meer extra data om te analyseren. Dat levert uitgebreidere rapportages op, die jou meer inzicht geven in jouw wagenpark. Je haalt de geautomatiseerde uitkomsten op in een beveiligde omgeving op wanneer en hoe vaak je maar wilt.

Ontvang informatie van verschillende leasemaatschappijen overzichtelijk op een rijtje

Neem jij auto’s af van verschillende leasemaatschappijen, dan is de gegevensoverdracht tussen die partijen niet altijd vlekkeloos. Hubble staat boven alle partijen. De software ontvangt en verwerkt data van verschillende aanbieders en geeft jou de informatie die je nodig hebt.

Meer controle over het doorvoeren van kilometerstanden

Leasemaatschappijen beloven vaak jouw berijders aan te spreken op het onjuist of het niet doorgeven van kilometerstanden, maar in de praktijk komt daar niet veel van terecht. Hubble communiceert automatisch met jouw berijders over dit soort zaken. Stel eenmalig de juiste berichten in en daarna neemt onze software deze taak consequent over. Bij elke onjuiste of vergeten kilometerstand krijgt de berijder een gepersonaliseerde waarschuwing, waardoor jij dit ongewenste gedrag beter onder controle hebt.

Ontdek de voordelen van de maatwerkrapportages voor leaserijders in Hubble.

Maak een afspraak