Goede fleet management software levert altijd op

In een wagenpark is er altijd wel een APK-keuring die verloopt, een schadegeval of een leasecontract dat op zijn einde loopt. Je onderhandelt continu met leasemaatschappijen en zit berijders achter de vodden over kilometerstanden. Je blust het ene na het andere brandje en mist de helikopterview. En dat is precies het uitzicht dat fleet management software Hubble je geeft.

Wat levert fleet management software op voor wagenparkbeheerders?

  1. Je bespaart veel tijd;
  2. Je versterkt de onderhandelingspositie met leasemaatschappijen;
  3. Je beheert jouw uitgavenpatroon nauwkeuriger;
  4. Je communiceert makkelijker;
  5. Je ervaart minder stress.

1. Je bespaart veel tijd

Tijd is geld. Door processen als het goed invoeren van kilometerstanden te automatiseren, geeft Hubble je zeeën van tijd. Die kun je besteden aan lucratieve zaken.

Een geautomatiseerd proces is de APK-keuring. Hubble stuurt de berijder dertig dagen vooraf een bericht. Wordt daarop geen actie ondernomen? Vijf dagen voor de keuringstermijn verloopt, krijgen de berijder en zijn leidinggevende een reminder. Zo voorkom je fraude, en verbeter je de betrouwbaarheid van informatie zonder dat je dit tijd kost.

2. Je versterkt de onderhandelingspositie met leasemaatschappijen

Hubble heeft een benchmarkmodule. Die laat gebruikers zien of het leasetarief dat leasemaatschappijen bieden marktconform is. Ontdek de beste prijs-kwaliteitsverhouding, maar beslis zelf wat je ermee doet. Dit biedt jou kansen om de relatie goed te houden en tegelijkertijd een betere onderhandelingspositie te verwerven.

3. Je beheert jouw uitgavenpatroon nauwkeuriger

Facturen controleren is veel werk. Toch is het de moeite waard ze te checken, want leasemaatschappijen voeren nog weleens onaangekondigde verhogingen door. En dat kost jou geld. Hubble controleert automatisch een belangrijk deel van alle kosten. Wat overblijft voor een handmatige check zijn slechts de incidentele facturen en eindafrekeningen.

Automatische factuurcontrole scheelt je zo veel geld, dat wij durven zeggen dat je de kosten voor Hubble er direct uithaalt.

4. Je communiceert makkelijker

Hubble automatiseert communicatie conform jullie bedrijfscultuur. E-mails staan klaar en worden zelfs automatisch verzonden. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een foutieve kilometerstand. De berijder ontvangt hierover keer op keer een bericht en houdt er zodoende vanzelf mee op. Zeker wanneer je ook instelt dat bij de derde waarschuwing de leidinggevende in de cc wordt gezet.

5. Je houdt het wagenpark in eigen beheer

Hoe groter het wagenpark, hoe hoger de werkbelasting. Veel bedrijven besteden leasewagenparkbeheer daarom uit. Met de fleet management software van Hubble hoeft dat niet meer. Je haalt expertise in huis en alle repeterende taken neemt Hubble van je over. Dit kan wel tot tachtig procent van je werkdag schelen. Tijdens vakanties loopt alles door en als lease-expert houd jij tijd over om problemen te signaleren die je proactief oplost. Weg stress.

Bespaar tijd, stress en geld met goede fleet management software.

Maak een afspraak